Bemutatkozás

Cégünk a “GPS-ART GPS készülék Gyártó és Forgalmazó Kft.” mindent megtesz annak érdekében, hogy termékeivel új lehetőséget nyisson a nyomkövetés és személyvédelem piacán! Cégünk legfőbb célkitűzése, hogy a világ legmodernebb technikai vívmányait használva, folyamatosan fejlessze műholdas nyomkövető, műholdas autóriasztó és GPS személyvédelmi nyomkövető termékeit és mindemellett mindenki számára elérhető áron adja termékeit és szolgáltatásait! Ezt a fontos célkitűzést 2008-as cégalapításunk óta nem veszítettük szem elől…
Készülékeink egyedülállóan minden esetben havidíj mentesen is használhatóak riasztónak, vagy logisztikai használatra! (SMS módban)
Amennyiben Önök a mi szervereinken szeretnék üzemeltetni (GPRS mód), akkor a készülék vételáron felül ezért csupán egy minimális éves díjat kérünk!
Például: Jelenlegi akciónk keretén belül.
P-GPS2018G műholdas autó nyomkövető és riasztó készülékünk kiskereskedelmi ára: 32.500 Forint*. 

Amennyiben saját GSM-kártyát használ, de a mi szerverünkön szeretné üzemeltetni, ennek éves díja csak 9.000 Forint*!!
Ha mi biztosítjuk a GSM kártyát, akkor annak havi forgalmi díja: csak 2.975 Forint*.

Egy példa a mai legmodernebb megoldásra, a jármű computeréből adatok olvasására alkalmas készülékre, mely olyan információkhoz juttatja, mint a fordulatszám, megtett km, fogyasztás, üzemanyagszint:

P-FMB120G Műholdas CAN adatfeldolgozásra alkalmas készülék: 32.900 Forint*. Kiegészítő kérhető hozzá CAN olvasáshoz CAN300-Klick, mely lehetővé teszi a CAN (jármű “idegszála”, melyen a komputer adatai mennek) olvasását a vezetékek megbontása nélkül, tehát a jármű garanciájának elvesztése nélkül. 

CAN300-Klick: 25.000 Forint*. 

GPS készülékeink beállítástól függően 10-20 másodpercenként küldik többek között:

  • Járművének pozícióját és sebességét az internet segítségével szerverünkre, amit Ön élőben, vagy akár egy évre visszamenőleg a világ bármely pontjáról, bármikor megtekinthet térképeinken!
  • Rendszerünk elektronikus menetlevelet készít, mely lehetőséget ad “saját helyek” használatához.
  • Sebességhatárt állíthat be, hogy a térképen megjelölve jelenjen meg, ahol a jármű túllépte a beállított sebességhatárt.
  • Ha sok autója van, nagy könnyebbséget jelenthet, az a funkció, amellyel kilistázhatja azokat a járműveket, amelyek a térképen kiválasztott pontnál, az adott időintervallumban elhaladtak.
  • Beállíthatja, hogy riasztást eredményezzen, ha a járművet szállítják.
  • A céges és magáncélú használat vegyes használata esetén több féle módon is tilthatja a magánadatok megjelenítését, tárolását, betartva az adatvédelmi előírásokat.

Nagy figyelmet fordítunk a minőségellenőrzésre és a szoros együttműködésre üzleti partnereinkkel és a végfelhasználóinkkal világszerte. Ennek keretében kérjük Önöket, hogy termékeinkkel kapcsolatos kérdéseikkel és megjegyzéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

E-mail küldéséhez a GPS-ART Kft-nek kattintson ide!
info2018@gps-art.hu
+36203995577
Termékeink megvásárolhatóak partnerünk üzletében:
1097 Budapest, Illatos út 19.-23.
www.autoelektronika.hu

*: A megjelölt árak nettó értendőek, melyek maguk után vonják az aktuális törvényileg előírt ÁFÁ-t.

Köszönettel: Team GPS-ART Kft.

Mi valójában a flottakövetés?

A flottakövetés célja, hogy a cégek különböző adatokat kapjanak a flottához tartozó járműveikről, és ez a legegyszerűbben a GPS nyomkövetés segítségével valósítható meg.

Egyre több gépjármű rendelkezik GPS nyomkövetővel, így a cégvezető bárhonnak utána tud nézni, hogy melyik autója merre jár, csupán internetkapcsolat kell hozzá, ami akár egy mobiltelefonnal is elérhető. Számos cég forgalmaz flottakövető rendszereket, nem mindegy azonban, hogy melyik rendszer milyen funkciókat biztosít. Fontos, hogy olyan rendszert válasszunk, ami képes megoldani felmerült problémákat. Fontos, hogy a rendszer egy cégre szabott megoldás legyen.

A flottakövetés segítségével költségcsökkentés érhető el, hiszen a diszpécserek és a sofőrök közötti kommunikáció, az üzemanyaglopások megakadályozása és a járművezetők ellenőrizhetősége ezt segíti elő. Ráadásul lehetővé teszi a hatékony adminisztrációt is, ami komoly terheket vesz le az irodai munkatársak válláról, miközben megbízhatóbb, mint az élőmunka. A költséghatékonyság, a munkaerő kontrollja, az automatikus riasztási funkciók, az egyszerű menetlevél-kezelés minden cégvezető számára fontos tényezők, ezért mindenképp érdemes igénybe venni a flottakövetés lehetőségét.

A GPS alapú gépjárművédelmi és flottakövető rendszer használatával könnyedén ellenőrizhető az is, hogy az alkalmazottak és a járművek merrefelé járnak. Értékes rakomány szállítása esetén kiemelt jelentőségű, hogy azt az út teljes idejére felügyelet alatt lehessen tartani, hiszen baleset, vagy meghibásodás esetén azonnali segítségnyújtás indítható, ráadásul mindezt pontos helyadatokkal tudjuk megtámogatni.

Cégünk flottakövetési megoldásokat kínál ügyfeleinek, tehát ha Önnek is erre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és mi garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését! Ha kérdése lenne flottakövető rendszereinkről, azok működéséről, vagy árajánlatot szeretne kérni, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!