Bemutatkozás

Cégünk a “GPS-ART GPS készülék Gyártó és Forgalmazó Kft.” mindent megtesz annak érdekében, hogy termékeivel új lehetőséget nyisson a nyomkövetés és személyvédelem piacán! Cégünk legfőbb célkitűzése, hogy a világ legmodernebb technikai vívmányait használva, folyamatosan fejlessze műholdas nyomkövető, műholdas autóriasztó és GPS személyvédelmi nyomkövető termékeit és mindemellett mindenki számára elérhető áron adja termékeit és szolgáltatásait! Ezt a fontos célkitűzést 2008-as cégalapításunk óta nem veszítettük szem elől…
Készülékeink egyedülállóan minden esetben havidíj mentesen is használhatóak riasztónak, vagy logisztikai használatra! (SMS módban)
Amennyiben Önök a mi szervereinken szeretnék üzemeltetni (GPRS mód), akkor a készülék vételáron felül ezért csupán egy minimális éves díjat kérünk!
Például: Jelenlegi akciónk keretén belül.
P-GPS2018G műholdas autó nyomkövető és riasztó készülékünk kiskereskedelmi ára: 32.500 Forint*. 

Amennyiben saját GSM-kártyát használ, de a mi szerverünkön szeretné üzemeltetni, ennek éves díja csak 9.000 Forint*!!
Ha mi biztosítjuk a GSM kártyát, akkor annak havi forgalmi díja: csak 2.975 Forint*.

Egy példa a mai legmodernebb megoldásra, a jármű computeréből adatok olvasására alkalmas készülékre, mely olyan információkhoz juttatja, mint a fordulatszám, megtett km, fogyasztás, üzemanyagszint:

P-FMB120G Műholdas CAN adatfeldolgozásra alkalmas készülék: 32.900 Forint*. Kiegészítő kérhető hozzá CAN olvasáshoz CAN300-Klick, mely lehetővé teszi a CAN (jármű “idegszála”, melyen a komputer adatai mennek) olvasását a vezetékek megbontása nélkül, tehát a jármű garanciájának elvesztése nélkül. 

CAN300-Klick: 25.000 Forint*. 

GPS készülékeink beállítástól függően 10-20 másodpercenként küldik többek között:

  • Járművének pozícióját és sebességét az internet segítségével szerverünkre, amit Ön élőben, vagy akár egy évre visszamenőleg a világ bármely pontjáról, bármikor megtekinthet térképeinken!
  • Rendszerünk elektronikus menetlevelet készít, mely lehetőséget ad “saját helyek” használatához.
  • Sebességhatárt állíthat be, hogy a térképen megjelölve jelenjen meg, ahol a jármű túllépte a beállított sebességhatárt.
  • Ha sok autója van, nagy könnyebbséget jelenthet, az a funkció, amellyel kilistázhatja azokat a járműveket, amelyek a térképen kiválasztott pontnál, az adott időintervallumban elhaladtak.
  • Beállíthatja, hogy riasztást eredményezzen, ha a járművet szállítják.
  • A céges és magáncélú használat vegyes használata esetén több féle módon is tilthatja a magánadatok megjelenítését, tárolását, betartva az adatvédelmi előírásokat.

Nagy figyelmet fordítunk a minőségellenőrzésre és a szoros együttműködésre üzleti partnereinkkel és a végfelhasználóinkkal világszerte. Ennek keretében kérjük Önöket, hogy termékeinkkel kapcsolatos kérdéseikkel és megjegyzéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

E-mail küldéséhez a GPS-ART Kft-nek kattintson ide!
info2018@gps-art.hu
+36203995577
Termékeink megvásárolhatóak partnerünk üzletében:
1097 Budapest, Illatos út 19.-23.
www.autoelektronika.hu

*: A megjelölt árak nettó értendőek, melyek maguk után vonják az aktuális törvényileg előírt ÁFÁ-t.

Köszönettel: Team GPS-ART Kft.