ISO és Dun & Bradstreet minősítések

Minősítések

Cégünk GPS Járműkövető rendszerek, szerverek és készülékek telepítése és üzemeltetése, valamint magyarországi útdíj elszámolási szolgáltatások, szatelit helymeghatározás segítségével és a drón és lézeres technológiával végzett építészeti felmérések tevékenységre vonatkozó minőségirányítási rendszert vezetett be és működtet. Ezt természetesen külsős független cég ismétlődően ellenőrzi is. Jelenleg is érvényes minősítéssel rendelkezünk EN ISO 9001:2015 és EN ISO 14001:2015 szabványi követelmények szerint!

A GPS-ART Kft. Információbiztonsági Politikájában megfogalmazott célok megvalósulásának érdekében Információbiztonsági szabályzatot léptetett hatályba. Az Információbiztonsági Szabályzat az MSZ ISO/IEC 27001:2014 A melléklet figyelembe vételével, a GPS-ART Kft. tevékenységére kiterjedően rögzíti az információbiztonsággal kapcsolatos teendőket, és egyértelműen meghatározza a GPS-ART Kft. Információbiztonság Menedzsment Rendszerének folyamatait, eljárásrendjét. A legutóbb, 2022 történt auditon, megfelelőségünket a külsős auditor cég az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szerint igazolta!

A Dun & Bradstreet, a világ egyik vezető cégminősítő és digitális üzleti információszolgáltató vállalata. Büszkén viseljük hosszú évek óta minősítésüket mely alapján legutóbb 2021-ben cégünk

legjobb minősítésüket kapta. Köszönjük!


GPS-ART KFT PÉNZÜGYILEG STABIL VÁLLALKOZÁS A
Dun & Bradstreet MINŐSÍTÉSE ALAPJÁN

A GPS-ART Kft. a Dun & Bradstreet utolsó 2021-es vizsgálata alapján a legjobb cégeknek járó AAA tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek elenyésző 0,63%-a rendelkezik, ami azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata a lehető legalacsonyabb.