ISO és Bisnode minősítések

Minősítés

Cégünk “GPS Járműkövető rendszerek, szerverek és készülékek telepítése és üzemeltetése, valamint magyarországi útdíj elszámolási szolgáltatások, szatelit helymeghatározás segítségével” tevékenységre vonatkozó minőségirányítási rendszert vezetett be és működtet. Ezt természetesen külsős független cég ismétlődően ellenőrzi is. Jelenleg is érvényes minősítéssel rendelkezünk MSZ ISO/IEC 9001:2009 szabványi követelmények szerint!

A GPS-ART Kft. Információbiztonsági Politikájában megfogalmazott célok megvalósulásának érdekében Információbiztonsági szabályzatot léptetett hatályba. Az Információbiztonsági Szabályzat az MSZ ISO/IEC 27001:2014 A melléklet figyelembe vételével, a GPS-ART Kft. tevékenységére kiterjedően rögzíti az információbiztonsággal kapcsolatos teendőket, és egyértelműen meghatározza a GPS-ART Kft. Információbiztonság Menedzsment Rendszerének folyamatait, eljárásrendjét. A legutóbb, 2020 történt auditon, megfelelőségünket a külsős auditor cég az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szerint igazolta!

A Bisnode, Európa vezető cégminősítő és digitális üzleti információszolgáltató vállalata. Büszkén viseljük minősítésüket:

Bisnode tanusitvany


GPS-ART KFT PÉNZÜGYILEG STABIL VÁLLALKOZÁS A BISNODE MINŐSÍTÉSE ALAPJÁN

A GPS-ART Kft. a Bisnode legjobb cégeknek járó tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek elenyésző %-a rendelkezik, ami azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata a lehető legalacsonyabb.