Termékek

Személyvédelem

Kétféle üzem lehetséges:

  • Vészjelző használat (lehetséges telefonhívás, sms riasztások beállítása)
  • Szerveres üzem: a készülék interneten folyamatosan küldi a szervereinkre a pozíció adatokat és azt egy évig tároljuk. Ön élőben és visszamenőlegesen nézheti merre jár vagy járt a készülék (ez a rendszer havidíjas). A riasztások és hívás lehetőségek itt is működnek.

Személyvédelem

Személyvédelem

CAN olvasó GPS-ek

A járművek adatainak legpontosabb ismeretét eredményezik ezek a készülékek, mert a járműveket ma már nagyrészt komputer vezérli, ami a jármű CAN hálózatán kapja az információkat. A képen látható, úgy nevezett klick rendszert használva, olvassuk a jármű “agyának idegszálain” folyó forgalmat. Ez a klick rendszer a jármű-garanciáját nem befolyásolja. (Nem kell megvágni/megsérteni a vezetékeket.) Ezzel a felhasználók hozzájutnak a km óra adataihoz, fordulatszám, sebesség, de akár az üzemanyag mennyiségét is online láthatják.

CAN olvasó GPS-ek

Logisztikai készülékek

Természetesen hagyományainkhoz méltón, továbbra is értékesítjük nagy megbízhatóságú, több nap rögzítésére is alkalmas memóriás készülékeinket, melyeket több mint 10 éve fejlesztünk és kooperációban gyárgyjuk, ezzel a lehető legjobb ár – érték arányt biztosítva.

Beszerelhető készülékeink mindegyike alkalmas HU-GO E-útdíj elszámolására!

A HU-GO elszámolásban a jármű tengelyszám választását elvégezheti a Google play áruházából letölthető app-ünkkel:

Google Play app letöltés

GPS-ART app
GPS-ART app

Kérdése van? Keressen minket bizalommal munkatársaink nagy szaktudással, örömmel segítik döntését!

CAN olvasó GPS-ekkel az utazás informatívabbá válik!

GPS és GPS között nagy különbségek vannak, különösen, ha napjaink készülékeinek kínálatát vesszük górcső alá. Egy modern GPS-től már jóval többet várunk el, mint azt, hogy elnavigáljon minket ahhoz a célhoz, amit beírtunk a készülékbe. 

A megbízhatóság, pontosság, a felhasználóbarát kezelhetőség mellett az is lényeges, hogy a GPS mennyire tud megfelelni a járművek által támasztott követelményeknek. Az olyan GPS-ek, amiket hagyományos autókhoz terveztek, tehát nem komputer vezérelt járművek, nem alkalmasak a CAN hálózattal működő autókhoz. A CAN olvasó GPS-ekkel azonban már más a helyzet, mivel ezek a készülékek képesek arra, hogy az autó komputerére csatlakozzanak. Hogyan tud többet nyújtani egy CAN olvasó GPS?

CAN olvasó GPS-eket rá lehet csatlakoztatni a jármű elektronikai vezérlésére, mindezt anélkül, hogy bármilyen negatív hatással járna. Sem az elektronikai vezérlés, sem pedig a jármű nem szenved kárt, a jármű garanciája sem változik. A csatlakoztatott CAN olvasó GPS ezáltal minden lényeges adathoz hozzá tud férni, azokat le tudja olvasni és továbbítani a sofőrnek. Tehát, ha a sofőr egy út során a CAN olvasó GPS segítségét akarja igénybe venni és a készülék iránymutatásai alapján elérni az úticélját, akkor a legrövidebb vagy leggyorsabb útvonal mellett az autó adatait is látni fogja. Ilyen adatok az aktuális sebesség, a tankban lévő üzemanyag mennyiség vagy a fordulatszám és a km óra adatai.

Ezeket az adatokat maga az autó is kijelzi, miért olyan fontos akkor, hogy a CAN olvasó GPS képernyőjén is szerepeljenek? Egyrészt több adat jelzését is elvégezheti a CAN olvasó GPS, másrészt pedig az utazást biztonságosabbá tudja tenni.

Az autó kommunikációs hálózatán olyan adatok is végigfutnak, mint a túlterheltséget jelző vagy a hiba üzenetek. Gondoljunk csak bele, hogy mennyire sokat segít ezeket egy helyen látni, miközben vezetünk és az utat nézzük. Nem kell több helyre tekintgetni, miközben követjük a CAN olvasó GPS utasításait, hanem azonnal megkapjuk a lényeges információkat a jármű aktuális állapotáról!

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg a CAN olvasó GPS-eket!

GPS nyomkövető autóba: szállítmányozással foglalkozó cég indításakor ne feledkezzen meg erről!

Egy szállítmányozással, fuvarozással foglalkozó cég indításakor rengeteg mindenre oda kell figyelniük a tulajdonosoknak. A hivatalos ügyek mellett többek között a járműpark kialakításával és az alkalmazottak felvételével is foglalkozniuk kell. Ennyi minden mellett nem csoda, hogy a vállalkozók hajlamosak megfeledkezni azokról a szerkezetekről, amik a járművek útvonalát fogják figyelni. Ez nagyon fontos, különösen a kezdeti időszakban, hiszen ameddig nem alakul ki a bizalom az új munkavállalókkal kapcsolatban, addig igencsak kockázatos nyomkövető nélkül használni a járműveket. Természetesen erre később is szükség van, hiszen nem csupán a visszaélések szabályozásáért fontos nyomkövetőt telepíttetni a különböző járművekbe, hanem mert kerülhet olyan helyzetbe a sofőr, hogy be kell mérni a helyzetét. Ilyen lehet például egy baleset, amikor valamiért nem tud a dolgozó maga segítséget kérni, ezért csak a helyzete bemérésével lehet elindítani a mentést. Legyen felkészült már az induláskor, keressen bennünket, és mi beépítjük a GPS nyomkövetőket az autókba!

GPS nyomkövetők az autókba tökéletesek lesznek, ugyanis rendkívül megbízhatók, amik pontos adatokat közölnek a sofőr útvonaláról. Korszerű megoldást kínálunk az induló vállalkozásoknak is, amivel nem lesz nehéz megalapozni a cég sikerét. GPS nyomkövetőink az autókba telepítés után azonnal használhatók, és hosszú távon képesek kiszolgálni a vállalkozást. Egyszerűen kezelhető rendszert kínálunk ügyfeleinknek, amit pár használat után már gondtalanul fog tudni alkalmazni. A GPS nyomkövető autóba történő beszerelése és maga a szolgáltatásunk is kedvező áron elérhető, így pedig nem jelenthet gondot a kezdeti kiadások mellett erre is költeni.

Teremtse meg induló vállalkozásában a megfelelő munkakörülményeket, szerezze be tőlünk a GPS nyomkövetőt az autókba, és tapasztalja meg a mindennapokban az előnyeiket! Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatást, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Nyomkövetővel a taxis cég is hatékonyabbá tehető!

Egy nagyobb járműflottával rendelkező cég, mint például egy taxis vállalat esetében kiemelt figyelmet kell fordítani a logisztikára a hatékonyság érdekében. Ennek hiánya sok, feleslegesen elvesztegetett időt, jelentősen nagyobb benzinköltségeket és közvetetten bevételkiesést is eredményez. A cég hatékony működésében fontos szerepet játszik egy megbízható nyomkövető rendszer.

A járművekbe szerelt nyomkövetőknek köszönhetően a központban mindig aktuálisan látható, hogy éppen merre járnak. Így, ha új hívás érkezik, az ügyintéző egyből látja majd, hogy melyik járművezetőt érdemes értesítenie, ki tartózkodik a legközelebb. Ezzel nagyon sok idő, energia és nem utolsó sorban benzin spórolható meg, vagyis a cég sokkal hatékonyabban tud gazdálkodni az erőforrásaival. A nyomkövetőnek köszönhetően a taxi gyorsabban érhet az utasért, így a szolgáltatás is kiszámíthatóbb, megbízhatóbb lesz. Ha az utas azt tapasztalja, hogy egy adott taxis cég mindig gyorsan odaér érte, akkor szívesen hívja majd mindig őket, és nem a leintést választja. A készüléknek akkor is nagy hasznát veszi a cég, ha az egyik autó lerobban, hiszen ilyen esetben is a diszpécser azonnal látja, hogy hova kell küldenie a segítséget. A nyomkövető használatának további előnye a biztonság: ha a gépjárművet ellopják a szolgálati időn kívül, pontosan lehet látni, hogy éppen merre jár, így a rendőrség azonnal tud intézkedni.

A nyomkövetők ára egy taxis cég esetében mindenképpen megtérülő befektetést jelent, hiszen a költségeket jelentősen csökkenti a rendszer használata, míg a bevételeket növeli a jó tapasztalatok miatt megnövekedett utasforgalomnak köszönhetően.

Taxis cég tulajdonosaként szeretne még többet megtudni a nyomkövetőkről? Nálunk a legjobb helyen jár! Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb élvezhesse a készülékek használatának előnyeit!

Melyek a műholdas nyomkövetés előnyei egy cég számára?

A szállítmányozás és fuvarozás területén sikeresen működni csak úgy lehet, ha a cég minden eszközt bevet annak érdekében, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa ügyfeleinek. A maximális teljesítmény pedig magával hozza a befektetett energia megtérülését is, a hosszú távú sikereket és elismerést. Ilyen eszköz a műholdas nyomkövetés is, aminek az előnyeit különösen jól lehet kamatoztatni ezen a területen.

A műholdas nyomkövetés mind a cég, mind pedig a cégnél dolgozó alkalmazottak számára jó választás, a rendszeres használata több szempontból is segíti a cég működését. Az első és legegyértelműbb előnye a műholdas nyomkövetés aktív alkalmazásának az a cég jármű flottájának védelme. Bárhol megeshet, hogy az egyik céges járművet meglovasítják, a mit sem sejtő tolvaj pedig elindul vele messzire. Akárhol is jár, a nyomkövető azonnal jelzi a jármű hollétét és a tolvajt gyorsan le tudják fülelni a rendőrök.

A műholdas nyomkövetés ezen túl is képes még a cég működésének javát szolgálni. A belföldön vagy külföldön megtett utak, illetve a fuvarozás útvonalainak megtervezéséhez is hatékony segítséget nyújt. A rövidebb, optimális útvonal megtervezése egy ilyen rendszerrel gyerekjáték, ami kényelmesebb és kevesebb fáradtsággal jár a sofőr számára is. Nem kell annyi feladattal foglalkozni, nem kell annyit vezetni és logisztikázni, csak követni a tervet.

Az optimális útvonal kevesebb anyagi befektetést is eredményez, a cég le tud faragni az üzemanyag költségekből és az egyéb fogyasztásból, a megtakarításokat pedig visszaforgathatják a cégbe.

A műholdas nyomkövetés alapvető és nélkülözhetetlen eszköze tehát egy cég eszközparkjának, amivel a saját működését és jövőbeli sikereit támogatja. Válasszon megbízható készüléket a céljaihoz! Az ár-érték arányban kiváló termékek használatával Ön is elérheti ezeket az eredményeket. Lépjen kapcsolatba cégünkkel a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és kérjen részletes információkat a műholdas nyomkövetést végző termékeinkről!

Tudjon meg többet a CAN olvasó GPS-ekről!

A járművekben már számos elektronikai rendszer látja el a feladatát, gondoskodva arról, hogy az autó működése gyors, megbízható és kifogástalan legyen. A különböző rendszerek között fontos a hatékony kommunikáció megléte, hogy a működés összehangolt lehessen. Napjaink egyik legjobb és nem utolsósorban költséghatékony kommunikációs rendszere, a CAN, az a kommunikációs hálózat, ami ezt a kapcsolatot fenntartja.

A CAN a Bosch által kifejlesztett egy soros buszrendszer, ami a jármű kommunikációs hálózatának alapját jelenti ma a legtöbb járműben, kezdve egy olcsóbb családi autótól a luxus terepjárón át a mezőgazdasági gépig. Erre a CAN hálózatra csatlakozik a cégünk által tervezett és folyamatos fejlesztéseknek alávetett CAN olvasó GPS is.

A CAN olvasó GPS-ek, ahogyan azt a nevük is jelzi, ezt a CAN hálózatot, illetve annak adatait olvassák le a működésük során. Ennek a működésnek köszönhetően jóval többre képesek, mint egy átlagos GPS, hiszen gyakorlatilag a jármű egészéről, annak működéséről, illetve állapotáról információkat szolgáltatnak. Mi a CAN olvasó GPS-ek legnagyobb előnye? A fő funkciójuk mellett, ami természetesen az, hogy az adott jármű helyzetéről folyamatosan jelet küldjenek, arra is képesek, hogy a CAN hálózatot olvassák.

A CAN olvasó GPS-ek használatával az autó vezetője folyamatosan tájékoztatást kap a jármű működésére vonatkozó, szinte összes adatról. Ilyen a kilométeróra állás, a fordulatszám, az aktuális üzemanyagszint, a fogyasztás, a sebesség is. A CAN olvasó GPS-eket úgy terveztük, hogy a beszerelésük semmilyen módon ne sértse a jármű eredeti állapotát, tehát a vezetékek megbontása nélkül lehet őket telepíteni. Ez azzal az előnnyel is jár, hogy nem kell a garancia miatt aggódni, hiszen arra nincs hatással a készülék beszerelése.

A CAN olvasó GPS-ek segítségével a járműve nagyobb biztonságot élvezhet, Ön pedig jobb rálátást kaphat útközben arról, hogy milyen folyamatok zajlanak az autóban. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne ilyen innovatív készüléket használni a járművében! Szívesen nyújtunk bővebb felvilágosítást termékeinkről, szolgáltatásainkról a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Műholdas nyomkövetés: a biztonság a legfontosabb

A műholdas nyomkövetés célja, hogy mindig tudjuk, hol tartózkodik az autó, amibe beszereltettük a műholdas nyomkövető rendszert. Kétféle felhasználása lehetséges: a flottakövetés, illetve a magánfelhasználás, aminek pl. autólopás esetén lehet hasznát venni.

A műholdas nyomkövetésre cégek esetében azért lehet szükség, hogy a munkáltató ellenőrizni tudja az alkalmazottait. Úgy tűnhet, mintha ez csak a cég érdekeit szolgálná, ám a munkavállalónak is segítséget nyújthat: ha valami történik az autóval, a cég tulajdonosa, illetve a diszpécser azonnal tud jelezni a sofőrnek, így akár még egy lopás is megakadályozható.

Magánfelhasználóként a műholdas nyomkövetést csak akkor szokás üzembe helyezni, amikor az autónak lába kél. Lehet ez lopás miatt, vagy azért, mert a tulajdonos ellenőrizni szeretné az autóját, amikor esetlegesen nem ő vezeti; a lényeg, hogy folyamatos megfigyelés alatt tarthatja a tulajdonát, amit így meg is tud védeni az illetéktelenektől.

Ha műholdas nyomkövető rendszerre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!