Termékek

Személyvédelem

Személyvédelem
Személyvédelem

Kétféle üzem lehetséges:

  • Vészjelző használat (lehetséges telefonhívás, sms riasztások beállítása)
  • Szerveres üzem: a készülék interneten folyamatosan küldi a szervereinkre a pozíció adatokat és azt egy évig tároljuk. Ön élőben és visszamenőlegesen nézheti merre jár vagy járt a készülék (ez a rendszer havidíjas). A riasztások és hívás lehetőségek itt is működnek.
CAN olvasó GPS-ek
CAN olvasó GPS-ek

A járművek adatainak legpontosabb ismeretét eredményezik ezek a készülékek, mert a járműveket ma már nagyrészt komputer vezérli, ami a jármű CAN hálózatán kapja az információkat. A képen látható, úgy nevezett klick rendszert használva, olvassuk a jármű “agyának idegszálain” folyó forgalmat. Ez a klick rendszer a jármű-garanciáját nem befolyásolja. (Nem kell megvágni/megsérteni a vezetékeket.) Ezzel a felhasználók hozzájutnak a km óra adataihoz, fordulatszám, sebesség, de akár az üzemanyag mennyiségét is online láthatják.

Logisztikai készülékek

Természetesen hagyományainkhoz méltón, továbbra is értékesítjük nagy megbízhatóságú, több nap rögzítésére is alkalmas memóriás készülékeinket, melyeket több mint 10 éve fejlesztünk és kooperációban gyárgyjuk, ezzel a lehető legjobb ár – érték arányt biztosítva.

Beszerelhető készülékeink mindegyike alkalmas HU-GO E-útdíj elszámolására!

A HU-GO elszámolásban a jármű tengelyszám választását elvégezheti a Google play áruházából letölthető app-ünkkel:

Google Play app letöltés

GPS-ART app
GPS-ART app

Kérdése van? Keressen minket bizalommal munkatársaink nagy szaktudással, örömmel segítik döntését!